divendres, 23 d’octubre de 2020

Dia Internacional de les biblioteques 2020

 

Comissió de la Biblioteca


Dia Internacional de les BibliotequesSi, com digué Jorge Luis Borges, el paradís és alguna mena de biblioteca, és trist pensar que al llarg de la història se n’han destruït unes quantes. A fi de commemorar l’incendi que patí la de Sarajevo l’any 1992, des del 24 d’octubre de 1997 es celebra el Dia Internacional de les Biblioteques.

 

Aprofitam aquesta celebració per presentar-vos la Comissió de la Biblioteca del centre, que enguany està formada per na Mercedes Caruana, en Miquel Orfila, n’Ismael Pelegrí i n’Anna Tudurí, que n’és la coordinadora. 

 

Tot i que la situació sanitària actual ens ha obligat a restringir-ne els serveis, volem compartir amb vosaltres les tasques que hem realitzat durant aquest inici de curs. En primer lloc, us volem agrair la participació al Banc de Llibres, ja que el total d’usuaris ha arribat als 206. Per altra banda, si giram la mirada uns anys enrere, podem veure com en el darrer lustre s’han tret prop de 2.000 llibres en préstec. Tampoc hem d’oblidar que l’institut Joan Ramis i Ramis compta amb un catàleg de més de 14.500 exemplars.

 

Com sabeu, ara per ara no podem fer servir la biblioteca tant com voldríem i el servei de préstec s’ha reduït als dos torns de pati (de 10.40 h a 11.30 h i d’11.30 h a 12.20 h). No obstant això, per contactar amb la coordinació, només cal que envieu un correu electrònic a l’adreça biblioteca@iesjoanramis.org 

 

Per acabar, compartim amb vosaltres aquest curtmetratge de Cica Ghost que ens recorda tots els mons que podem descobrir en una biblioteca. I vosaltres, quants dels personatges que hi apareixen sou capaços de reconèixer?

https://vimeo.com/210281479

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada